Светлина (Фотобиомодулация) – технологията Fletech™

FLETECH е технология за третиране на кожата. Използва се патентован фотоконвертиращ гел, активиран от синя LED светлина. Нова технология, която предлага неинвазивен и безболезнен подход за подобряване на здравето и външния вид на кожата.

Какво е FLETECH?

Представете си безболезнена, без игли и спринцовки, светлинна процедура, която действа на клетъчно ниво, за да подобри състоянието на кожата Ви. Това по същество е FLETECH. Тя използва уникална комбинация от специален гел и синя LED светлина. Гелът съдържа молекули, наречени хромофори, които, активирани от светлината, създават редица широкоспектърни (зелена, жълта, червена и синя) светлинни енергии. Тези енергии проникват както във външните, така и във вътрешните слоеве на кожата Ви, като научно доказано стимулират положителни промени.

За кого е FLETECH?

FLETECH предлага различни ползи при проблеми на кожата:

Намаляване на възпалението:

Ако имате зачервяване, акне, розацея или обща повишена чувствителност на кожата, противовъзпалителното действие на FLETECH технологията може да помогне за успокояването и.

Интензивно оздравяване и подмладяване:

Стимулира производството на ключови клетки и междуклетъчни вещества, подпомага заздравяването на раните и цялостното обновяване на кожата, като потенциално подобряват вида на белезите и фините линии.

Борба с признаците на стареене:

FLETECH технологията е насочена срещу бръчките, хиперпигментацията (слънчевите петна) и загубата на еластичност, което би могло да Ви осигури по-свеж и равномерен тен.

Подобрено кръвоснабдяване:

FLETECH може да подобри кръвообращението, като доставя основни хранителни вещества на кожат Ви и подпомага възвръщането на здравословния блясък.

Всички дължини на вълната в едно лечение

Синя светлина

Действа срещу бактериите и има противовъзпалителен ефект

Зелена светлина

Насочен към фибробластите* и индуцира лечебния процес * клетки, които произвеждат колаген и еластин, адхезивни протеини като ламинин и фибронектин, както и хиалуронова киселина и гликопротеини.

Жълта светлина

Намалява зачервяването, отока и подобрява кръвообращението

Червена светлина

Засилва кръвообращението и увеличава производството на колаген

1

Нанася се специфичен гел. Гелът остава върху повърхността на кожата и не се абсорбира.

2

Гела се активира със синя LED светлина.

3

Гелът свети и произвежда флуоресцентна светлинна енергия, която прониква в кожата и стимулира клетките.

Ползи

Не са установени рискове. За Ваша сигурност и комфорт, първо ще преминете през преглед и консултация с нашия квалифициран специалист, преди да започнете лечението с FLETECH.

FLETECH неинвазивно и безопасно подобряване на качеството на кожата.