Regenics Medical Equipment представя endoret™

Regenics Medical Equipment представя Еndoret™ – иновативна регенеративна технология, обогатена с плазма, разкриваща красотата в регенерацията. Тази уникална методика не само подчертава Вашия изискан стил, но и подпомага тялото в регенерацията и възстановяването на тъканите. 

Ключови Предимства на endoret™:

Стандартизирана Технология:

Еndoret™ представлява научно обоснована и стандартизирана технология, което гарантира постоянно високо качество и ефективност.

Фибринов Скафолд за Стабилност

Еndoret™ създава фибринов скафолд, който поддържа стабилността на регенеративните процеси, подпомагайки интеграцията на стволовите клетки и възстановяването на тъканите.

Широк Спектър от Приложения

Еndoret™ е успешно приложима в различни области на медицината, включително стоматология, ортопедия, травматология, офталмология, дерматология и други.

Пълноценна Използваемост на Растежните Фактори

Възползвайки се не само от разтворените в плазмата растежни фактори, но и от тези, които са “затворени” в тромбоцитите, Еndoret™ предоставя максимално богатство на биологично активни съединения.

Безклетъчна Технология

Системата е практически безклетъчна, което намалява възможността от възпалителни реакции, предизвикани от присъствието на имунни клетки.

Какво Постигате с endoret™

ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛЕН ЕФЕКТ​

Еndoret™ представлява научно обоснована и стандартизирана технология, което гарантира постоянно високо качество и ефективност.

СТИМУЛИРАНЕ НА КОЛАГЕНОСИНТЕЗА​

Активира производството на колаген, еластин и хиалуронат – ключови елементи за структурата на мезенхималните тъкани.

АКТИВАЦИЯ НА КРЪВОСНАБДЯВАНЕТО​

Еndoret™ подобрява кръвоснабдяването, стимулирайки образуването на нови кръвоносни съдове.

АКТИВАЦИЯ НА СТВОЛОВИТЕ КЛЕТКИ​

Помага за създаване на биоскафолд, по този начин стволовите клетки растат и се диференцират, подпомагайки възстановяването на тъканите.

Красота и Регенерация с endoret™

Насладете се на красотата на регенерацията с Еndoret™ – технологията, която превръща процесите на възстановяване в изкуство. Съчетавайки нашата експертиза с уникалния подход на Еndoret™, предлагаме висококачествени процедури, които превръщат вашата кожа в платно на здраве и красота.