Студена атмосферна плазма (Технология PLASMAONE™)– бъдещето в неинвазивната и регенеративна медицина и естетика

PLASMAONE™ е студено плазмена технология проектирана за широк кръг потребители в в голям брой области на конвенционалната и регенеративната медицина, както и регенеративната естетика. Иновативната терапията със студена атмосферна плазма е неинвазивна и безболезнена, което я прави привлекателна и удобна за пациентите и лесна за употреба при голям кръг от медицински състояния.

КАКВО Е PLASMAONE™?

Технологията използва студена атмософерна плазма. Така не се причиняват термални повреди на тъканите. Съществуват два начина за генериране на студена плазма:

Директна студена плазма (PLASMAONE™): Генерира се между диелектрик (изолиращ материал) и тялото, като човешката кожа или тъканите служат като електрод. По този начин плазмата се създава директно върху областта на обработка.

Индиректна студена плазма (Plasmajet®): ®): Генерира се между двa електродa в устройството и после се доставя до областта на обработка чрез охладен поток от газ. Това позволява по-контролирано и насочено приложение

ЗА КОГО Е PLASMAONE™?

технологията е създадена за широк спектър пациенти в следните области на медицината:

Дерматология

Гинекология

Хирургия

Проктология

Урология

Терапия на болката

Мускуло-скелеталната медицина

Денталната медицина

Доказано е, че терапията с технологията PlasmaOne™ може да постигне до 99,9% намаляване на микробите, значително да подобри кръвоснабдяването и по този начин да ускори заздравяването напр. на рани и да осигуряви безболезнено, неинвазивно лечение.

ПОЛЗИ от ТЕХНОЛОГИЯТА PLASMAONE™

Технологията PlasmaOne™ предизвиква различни полезни биологични ефекти при  лечение:

Уникални черти на Технология PLASMAONE™

ПОЛЗИ ЗА ПАЦИЕНТИТЕ:

Редица ползи за пациентите правят PlasmaOne привлекателен избор при различни медицински и естетични състояния. Основните предимства включват:

Неинвазивен подход:

Лечението не нарушава цялостта на тъканите, намалявайки риска от усложнения, свързани с по-инвазивни процедури.

Лечение без болка:

PlasmaOne е проектиран за предоставяне на безболезнени лечения, подобрявайки удобството за пациентите. Този аспект е особено полезен в повечето области, в които не се прилага анестезия, когато чувствителността към болката може да бъде значителна притеснителна точка.

Ускорено заздравяване на рани:

Приложението на студена атмосферна плазма може значително да ускори процеса на заздравяване на рани, особоено на трудно зарастващи рани, стимулирайки регенерацията на тъканите и активирайки клетъчните дейности, необходими за регенерация на повредени тъкани.

Значително намаляване на бактериални инфекции:

Технологията PlasmaOne може да постигне до 99,9% намаляване на инфекциозни причинители (бактерии, вируси, гъбички), което я прави изключително ефективна за стерилизиране на областите за лечение и предотвратяване на разпространението на инфекции, което е от съществено значение при лечението на хронични тъканни болестни състояние.

Универсалност:

PlasmaOne може да се използва във всички области на медицината, които се занимават с нарушение на интегритета и функционалността на тъканите, особено в комбинация с инфекциозна компонента, включително дерматология, гинекология, хирургия, демонстрирайки нейната широка приложимост.

Удовлетвореност за пациента:

Комбинацията от неинвазивно, безболезнено и ефективно в резултатите си лечение способства за високи показатели на удовлетвореност при пациентите.

Тези ползи позиционират PlasmaOne като ценен инструмент в съвременните медицински лечения, предлагайки смесица от удобство за пациента и клинична ефективност.

Не са установени рискове. За Ваша сигурност и комфорт, първо ще преминете през преглед и консултация с нашия квалифициран специалист, преди да започнете лечението с PlasmaOne.

PlasmaOne неинвазивно и безболезнено подобряване на качеството на живот.