За REGENICS MEDICAL

Regenics Medical е запазена марка, принадлежаща на д-р Николай Царибашев. Наред с дългогодишната си научна и практическа работа в областта на имунологията и стволово-клетъчните терапии, от 2018 година, той е активно ангажиран в сферата на превантивната и регенеративна медицина, функционалната медицина и медицината на храненето.       

Неговият метод е базиран върху съвременните комплексни научни познания за биологична младост, тъканен интегритет и функционалност, както и естествена свежест и красота. Метода е нов не само за България и се отличава съществено от досега познатите практики. Наред с образованието по превантивна, регенеративна и функционална медицина, специализираното обучение в Лондон, от световни лидери по естетична медицина и продължаващото тясното научно сътрудничество с тях, позволяват на д-р Царибашев,  също така да разработва индивидуален подход за поддържане на добрия и свеж външен вид и подчертаване на естествената красота.

Докато превантивната медицина предоставя все по-обширни възможности за предвиждане и предпазване от заболявания, то регенеративната медицина се грижи за възстановяването на целостта и функциите на клетки, тъкани, органи и системи. Поддръжката на биологичната младост на човешкото тяло е важен фактор в борбата със стареенето и последващи заболявания.

Особено внимание се отделя лечение на състояния, сериозно засягащи качеството на живот на пациентите, като например белези от изгаряния, следоперативни и труднозарастващи рани, акне, розацея, атопичен дерматит и др. Мисията на Regenics Medical е да помага на пациенти да възстановят и поддържат своето здраве използвайки ресурсите на техните собствени тела, подпомогнати от иновативни технологии и основани в най-новите достижения на науката.

История

Д-р Николай Царибашев завършва обучението си по медицина през 1997 г. в Медицинска Академия София. Като стипендиант на Германски Ротари Клуб специализира Имунология / Ревматология в Тюбинген, Германия и провежда дългогодишни изследвания в областта на имунологията, стволово-клетъчната тъканна регенерация и образната диагностика. През 2005-та година получава своята научна степен “доктор на медицинските науки.“

От 2018 г. д-р Царибашев специализира Превантивна, Регенеративна и от 2022 Функционална Медицина – нови, модерни клонове на науката, обхващащи комплексните теоретически и практически познания и умения по възстановяването и поддържането на младостта, здравето и функционалността на човешкото тяло.

През 2018 до 2020 г. д-р Царибашев специализира в Лондонската клиника Clinic 77 под личното ръководство на д-р Кейт Голди и д-р Дария Воропай – световно признати имена в Естетиката. Съвместно с тях и с участието на международен екип от колеги, извършва научни изследвания и разработки. Води серия от лекции на национално ниво (Великобритания, Ирландия, Испания)  и на международно (Монако) в областта на Естетичната Медицина, където заедно с колегите си въвежда ултразвуковата диагностика като метод покачващ сигурността на пациентите третирани с филъри.

През 2022 г. д-р Царибашев поставя началото на своята практика по Превантивна и Регенеративна Медицина и Регенеративна Естетика в София.

Клиенти

+ 359 897 744 337

ул. Казбек 32, София

office@regenics-medical.com

Контакт